Weight Watchers puntenlijst

De Weight Watchers

De  Weight Watchers, zijn voor velen al een begrip geworden. Op veel plaatsen kom je wel iets van hun tegen. In de supermarkt ligt van deze Weight Watchers zelfs een eigen tijdschrift en op veel plekken wordt er wel een keer over hun geschreven. Er zijn eigenlijk maar weinig mensen, die de naam Weight Watchers nog nooit gehoord hebben.
De Weight Watchers staan dan ook wel bekend, als een van de oudste organisaties, die hulp biedt bij het afvallen. Ze bestaan al meer dan 40 jaar. Tegenover allerlei opkomende en weer verdwijnende goeroes, is de Weight Watchers  een stabiele organisatie gebleken. Bij de Weight Watchers zijn dan ook veel succesverhalen bekend, van mensen die erg positief over de organisatie spreken.

Hoe werkt deWeight Watchers ?

De Weight Watchers werken door mensen persoonlijk te begeleiden. In de tijd waarin internet nog verre toekomst was, ging men altijd naar een groep, waar de Weight Watchers bij elkaar kwamen. Samen met een goede begeleiding, ondersteunden de mensen die graag wat kilo's kwijt wilden ook elkaar. Dit samen in het zelfde schuitje zittende gevoel, gaf de mede Weight Watcher, kracht. Samen met de begeleiding, hoe men af moest vallen kwam men een heel eind.

Weight Watchers op internet

Tegenwoordig zijn deze groepen er nog steeds, maar er is een mogelijkheid bij gekomen. Er zijn ook veel mensen, die willen helemaal deze begeleiding in groepen niet. Die blijven liever anoniem en willen wel hulp, maar op hun eigen tijd, op hun eigen manier. Met de komst van internet was dit goed mogelijk geworden. Nu is het ook mogelijk om deze professionele hulp online te krijgen.

Vanuit welk principe werken de Weight Watchers ?

De Weight Watchers gaat uit van een gezondere manier van leven. Dat wil dus zeggen, dat men met begeleiding een dieet gaat volgen, maar langzaam toe werkt naar een blijvend vol te houden gezonde levenstijl. Hierin zit verwerkt het eten van gezonde voeding en het toch wel meer gaan bewegen. Hiervoor worden dan voorbeelden van oefeningen gegeven en gewezen de noodzaak van de cardio trainingen.
Dit alles wordt per persoon bekeken. Zowel in haalbaarheid psychisch als haalbaarheid lichamelijk. Men zal dus ook online wel enige gegevens nodig hebben, om optimaal werkzaam te kunnen zijn in het geval van de specifieke client.

Gezelligheid hoort erbij

Dat gezelligheid erbij hoort, om alles vol te houden, weten de Weight Watchers  ook. Voor veel mensen is eten al een soort gezelligheid. Die valt vaak een beetje weg, op het moment dat en op dieet gaat. Weight Watchers zijn zich dat zeker bewust, ze doen dan ook alles om te proberen gezellige recepten te geven. Een gezellige site neer te zetten en zeker de nog steeds bestaande groepen zijn erg gezellig. Hierin schuilt dan ook zeker mede de kracht van de Weight Watchers.

Alles bij elkaar is het zeker een aan te raden manier om af te vallen, indien het toch alleen niet wil lukken. De Weight Watchers kunnen ook zeker helpen bij het snel afvallen, hun opzet is er echter met name op gebaseerd om een blijvende verandering te ondergaan. Na het snelle afvallen is het dus verstandig om de begeleiding nog even aan te houden, tot dit doel is bereikt.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl