Afvallen met Sonja-bakker dieet | Af-vallen.nl

Sonja Bakker

Wie kent haar nou niet, Sonja Bakker? Sonja Bakkeren is tegenwoordig een werkwoord, dus dat geeft wel aan hoe bekend ze is.

De hype is inmiddels wel weer wat gezakt, maar nog steeds verkopen de boeken van Sonja Bakker heel goed. Wat is nu nou het succes van Sonja Bakker? Hoe komt het dat zo veel mensen dankzij haar boeken enkele tot tientallen kilo’s afvallen en aan gewicht zijn kwijt geraakt?

Als je al meerdere diëten hebt geprobeerd en het heeft allemaal niks geholpen is het misschien een idee om eens te gaan Sonja Bakkeren. Immers, al tientallen duizenden mensen zijn je voor gegaan.

Het succes

Eigenlijk is het best wel simpel waarom Sonja Bakker zo’n succes is geworden. Sonja Bakker was zelf vroeger namelijk ook altijd net een paar kilo’s te zwaar en zelf had ze ook al bijna elk dieet geprobeerd. Maar niks wou helpen en telkens kwam ze weer aan na een dieet. Hierop heeft ze besloten de opleiding gewichtsconsulente te gaan volgen. Met de kennis die ze daar heeft opgedaan over gezonde voeding, heeft ze voor zichzelf een dieet gemaakt en door dit eigen gemaakte dieet begon ze wel gewicht te verliezen. Dus met haar opgedane kennis over gezonde voeding en haar eigen ervaringen op het gebied van dieten heeft ze voor zichzelf een gouden formule weten te maken.

Dieetboeken

Nadat ze voor zichzelf dus zag hoe goed haar eigen dieet haar zelf hielp besloot ze dat ze dit dieet ook aan andere mensen wou laten zien. Hierna begon dus het maken van een dieetboek en het proberen gepubliceerd te krijgen. Door eigen doorzettingsvermogen en geld is uiteindelijk haar boek in de winkel gekomen en langzaam aan begon het boek van Sonja Bakker steeds bekender te worden.

Mond op mond reclame

De beste reclame is natuurlijk mond op mond reclame. Het boek werd dus steeds bekender en steeds meer mensen kenden mensen die via Sonja Bakker heel veel waren afgevallen. Door deze succesverhalen werden er natuurlijk nog meer Sonja Bakker boeken over afvallen verkocht. Hierna volgen nog meer boeken van Sonja Bakker, waaronder boeken voor kinderen en boeken voor bepaalde feestdagen en boeken voor tijdens de vakantie, ook allemaal inclusief dieettips.

Sonja Bakkeren

Sonja Bakkeren is in principe heel makkelijk. Tijdens een Sonja Bakker dieet volg je een paar weken dieetmenu’s die door Sonja Bakker zijn opgesteld. Je kunt hierin wel zelf keuzes maken,maar de grote lijnen zijn al opgezet. Je hoeft dus zelf geen kcal te tellen. Er wordt bijvoorbeeld verteld dat je op maandagochtend als ontbijt een bruine boterham met margarine en mager vleesbeleg moet eten, met een stukje fruit en een glas koffie of thee. Je mag dan dus wel zelf kiezen of je rosbief of kipfilet op je brood neemt en of je een appel of een sinaasappel neemt. Hierdoor wordt het niet te strikt. Als een van de dieten te streng is wordt het voor veel mensen al lastig om vol te houden. Dit verklaart wel het succes van Sonja Bakker. Het is simpel, want je hoeft zelf niet na te denken en geen kcal te tellen, maar je kunt nog wel zelf keuzes maken, waardoor het goed is vol te houden en je zo een kilo kunt afvallen.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl