Pinautomaat huren voor ondernemers

(Soms geven wij tips als wij handige dingen langs zien komen. Dat kan voor afvallers zijn, maar ook voor ondernemers.)


Pinautomaat huren, hoe?

Indien u een pinautomaat gaat huren is de belangrijkste stap uiteraard om de betreffende rekening te koppelen aan het apparaat. Hiervoor kunt u een formulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen, de pinautomaat wordt vervolgens gekoppeld aan uw rekening.

Vervolgens kunt u de benodigde documenten verzenden via bijvoorbeeld de email. U kunt de eventuele borg voor het huren van het de pinautomaat overmaken naar het betreffende rekeningnummer.

Automaat klaar voor ontvangen betalingen

De pinautomaat wordt klaargemaakt voor gebruik en naar u toe verzonden, op deze manier kunt u moeiteloos betalingen ontvangen. Al met al heeft u alles geregeld in slechts 3 uur.

Na de gehuurde periode van één dag, een week of langer kunt u kosteloos de gehuurde pinautomaat terugsturen. U krijgt dus geen onverwachte kosten.

Wij zullen u een voorbeeld geven van een situatie waarin een pinautomaat huren een perfecte keuze is geweest. Enige tijd geleden kregen wij een bericht waarin stond waarom twee meiden zeer te spreken waren over het huren van een pinautomaat.

Marjon en Laura zijn de twee meiden waarover wij het hebben. Zij hebben sinds twee maanden een eigen winkeltje opgestart. Ze verkopen daar hun zelfgemaakte sieraden en geven daar ook workshops voor. Ze wilden niet met contant geld zitten en steeds zorgen voor voldoende wisselgeld. Ze hadden rondgekeken op internet en kwamen op het idee om het anders aan te pakken, ze gingen een pinautomaat huren. Ze gaven aan dat dit een hele goede keuze is geweest. Het was een hele stap om een eigen onderneming op te starten en natuurlijk ook spannend. Er moest veel geregeld worden maar gelukkig hebben ze een handig betalingssysteem dus dat komt helemaal goed en hebben de meiden geen omkijken naar.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl