Afvallen met de I Bio HCG kuur

Wat is de I-BioHCG kuur?

Met de I-BioHCG kuur kunt u snel en makkelijk afvallen zonder dat u veel moet doen. I-BioHCG maakt dan ook gebruik van een mens eigen functie van de verbranding van vet voor de eigen energie voorziening. In het lichaam stuurt de HCG hormoon deze functie aan, en wij hebben deze functie weten te kopiëren. Wij laten u dan ook afvallen door de inname van de bio variant oftewel ons product I-BioHCG. Wilt u ook veilig en verantwoord afvallen maak dan gebruik van de I-BioHCG kuur waarmee u in 24 dagen gemiddeld tot op op 10% van uw lichaamsgewicht kunt verliezen. Indien u even wat kilootjes wilt weghalen omdat het niet past bij uw lichaam dan kan dat ook, een halve I-BioHCG kuur kan zeer geschikt zijn. Ook is I-BioHCG uitermate geschikt om snel een grote hoeveelheid gewicht af te vallen. Mensen met overgewicht danwel zwaarlijvigheid zullen zeer gebaat zijn bij het afvallen middels de I-BioHCG kuur. Wilt u ook afvallen, doe dit dan simpelweg met de I-BioHCG kuur. Resultaat is gegarandeerd en snel geboekt.

I-BioHCG de werking!

Ons ingekapselde vloeistof tabletten bevatten de bio variant van het HCG hormoon waarmee de opgehoopte vetten in het lichaam worden verbrand. Nadat het I-BioHCG product is ingenomen gaat het middel aan het werk. Uw lichaam wordt aangestuurd om vetten te verbranden om in uw energie behoefte te voorzien. Het lichaam weet exact waar in uw lichaam vetten zijn opgeslagen, gewoonlijk ziet u het ook zitten. In de onderbuik, in de onderkin, in de dikke dijen, de I-BioHCG kuur zorgt ervoor dat de opgehoopte vetten in uw lichaam als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met één of twee I-BioHCG kuren bent u van al uw vet problemen af en kunt u beginnen met uw nieuwe leven. U bent weer trots op uzelf en dat mag ook. Uw prachtige lichaam is weer terug van weg geweest.

I-BioHCG kuur en dieet

Zodra u de I-BioHCG kuur via de tong inneemt gaat de goede werking van het middel aan de slag. Het lichaam verbrandt uw vetten en dus hoeft u aanvullend weinig te eten. Het dieet dat I-BioHCG voorschrijft is een licht dieet waarin geen vetten zitten, alsmede koolhydraat arm. Uiteraard dient u eiwitten in te nemen aangezien deze belangrijke lichaamsfuncties aansturen in het lichaam waarnaast eiwitten u ook een vol gevoel geven. Indien u de I-BioHCG kuur blijft innemen en continu ons dieet en instructies volgt, dan blijft u snel en efficiënt op een veilige manier afvallen. U boekt dan snel resultaat en u ziet het. Indien u geregeld uw gewicht bijhoudt kunt u mooi in de gaten houden wat uw BMI waarde is. Het is voor u namelijk van belang om een BMI waarde te behalen tussen de 18.5 en 24.9. Wij adviseren u gewoonlijk te stoppen met kuren wanneer u een BMI waarde van 21 heeft bereikt. Nadat u één of twee I-BioHCG kuren heeft afgerond bent u zienderogen veel afgevallen. Gefeliciteerd, echter u wilt uiteraard niet terug vallen in uw oude lichaamsgewicht. Wat kunt u daar dus aan doen?

I-BioHCG na de kuur

Zodra u stopt met de I-BioHCG kuur dan houdt het verhaal nog niet op. Uw lichaam is veel afgevallen en omdat u stopt met de kuur zult u al snel weer meer willen eten. Dat is op zich niet erg, echter u dient te weten welke ingrediënten u wel en niet mag innemen. Niemand wil dat u terug valt in uw oude eetpatroon. I-BioHCG voorziet u dan ook van recepten en instructies waarmee u heerlijke gerechten kunt klaarmaken zonder dat u bang hoeft te zijn om aan te komen. I-BioHCG weet wat goed voor u is en daarom geven we onze kennis en ervaring omtrent gezonde recepten aan u mee. Heeft u dan ook vragen of wilt u een I-BioHCG kuur bestellen, neem dan contact met ons I-BioHCG team op. I-BioHCG staat voor u klaar!

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl