Doktor Frank dieet recepten op af-vallen.nl

Gezonde dieetrecepten van het Dokter Frank dieet

Gezond en effectief afvallen kan door het Dr Frank dieet in combinatie met de daarbij zeer zorgvuldig samengestelde recepten. Hoe kan dat toch? Afvallen is vaak een lastige zaak en zeker om na het dieet op dat mooie gewicht te blijven! Wat heeft het Dr Frank dieet toch, wat andere diëten niet hebben? In principe maakt het Dr Frank dieet gebruik van een lichaamseigen functie tot vetverbranding. Dit wordt in werking gezet door minimaal te eten, echter eiwitrijk zodat je een vol gevoel krijgt. Bovendien is het belangrijk om veel te bewegen. Wat houden nu eigenlijk de Dr Frank recepten in en wat is de essentie van beweging tijdens en na het dieet. Dr Frank weet raad!

Dr Frank recepten tijdens het dieet

Het Dr Frank dieet is vrij simpel. Je beperkt aanzienlijk de hoeveelheid aan genuttigd voedsel. Je wilt afvallen en dus moet je geen aanvullende vetten innemen. Dit is ten strengste verboden, begrijpelijk! Je eet vetvrij, koolhyddraatarm echter eiwitrijk voedsel. Waarom toch eiwitrijk zul je je afvragen! Ten eerste zijn eiwitten essentieel voor vele noodzakelijk lichaamsfuncties omdat eiwitten worden omgezet in aminozuren en deze worden wederom omgezet in eiwitten ter ondersteuning van je lichaam. Noodzakelijk dus. Daarnaast geeft eiwit je een zeer vol gevoel. Je kunt geen pap meer zeggen als het ware. Toch heb je een beperkte hoeveelheid aan voedsel ingenomen. Dit is waar het Dr Frank principe naar streeft. Je lichaam denkt namelijk dat je vol bent echter je lichaam heeft meer energie nodig dan dat je hebt ingenomen. De zoektocht begint naar nieuwe energiebronnen en dat is snel gevonden. Dat zijn je overtollige vetten! Het afvallen is begonnen.

Dr Frank recepten na het dieet

Na het dieet is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet terug valt in een oud eetpatroon. Nee, dat is niet wat Dr Frank voor ogen heeft. In tegendeel! Dr Frank heeft voor jou speciaal een groot aantal aan adviezen en recepten gebundeld om je goed voorbereid te laten zijn in het proces na het dieet. De Dr Frank recepten zijn ervoor om je bewust te maken van hoe je gezond kunt eten. Uiteraard is gezond eten het uitgangspunt in elk dieet, maar hoe combineer je nu gezonde ingrediënten tot lekkere recepten. Dr Frank weet raad! Dr Frank maak slechts gebruik van wat goed is voor je lichaam. Jij wilt dat je gewicht niet toeneemt en de Dr Frank recepten steunen je daarin.

Essentie van beweging tijdens en na het dieet

Beweging staat gelijk aan energie verbruik! Tijdens het dieet is beweging uitermate belangrijk. Naarmate de energie vraag toeneemt zal je lichaam harder zoeken naar verbrandbaar vet in je lichaam. Het maakt daarbij dus niet uit welke bewegingen of oefeningen je doet, zolang het maar energie vreet. Traplopen, sporten en partner bewegingen, alles is goed zolang het maar energie vergt. Des te meer je energie verbruikt des te harder ga je afvallen. De kilo’s kunnen er zo vanaf zijn en je prachtige lichaam is weer in ere hersteld. Wat wil je nog meer? Na het dieet moet je uiteraard op je huidige lichaamsgewicht blijven. Je zult je eetgedrag moeten aanpassen op wat meer geschikt voor je is. Gezond eten, gezonde ingrediënten dus gezond denken en veel bewegen zijn de sleutelwoorden. Dr Frank heeft daartoe een reeks aan recepten voor je klaar liggen. Je leert daarmee waarderen hoe je gezonde ingrediënten als zuivelproducten, vis, groeten, noten en fruit tot een heerlijke maaltijd kunt combineren. Je bent blij met het stabiele eindresultaat. Bedankt Dr Frank!

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl