Dr Frank boek

Wie is Dr. Frank

Dokter Frank, heet voluit Frank van Berkum. Dr. Frank is een vasculair geneeskundige en internist. Dit houdt in dat Dr. Frank zich bezighoudt met de inwendige mens en alle ziekten die daar uit voort komen. Door altijd als internist met inwendige organen zoals; maag, darm en alvleesklier bezig te zijn en als vasculair geneeskundige met hart- en vaat ziekten, kreeg dokter Frank ook veel te maken met mensen met overgewicht. Dr. Frank heeft daarom een zeer uitgebreid onderzoek gedaan naar overgewicht en wat eventueel de beste behandeling kan zijn. Het Dr. Frank dieet is dus niet zomaar een dieet, maar een dieet dat gebaseerd is op de kennis van een internist met ruim 25 jaar ervaring. Dan mag u dus wel verwachten, dat er na alle aspecten gekeken is en het een verantwoord dieet is voor uw gezondheid.

Onderzoek naar blijvend afvallen

Het dieet is zeer rijk aan eiwitten en volgens Dr. Frank zijn eiwitten zeer effectief en is dit dieet dan ook de methode om af te vallen en op gewicht te blijven. Diverse wetenschappers hebben dit onderzocht en concludeerden, dat eiwitten inderdaad bij afvallen en gewichtsbeheersing een belangrijke rol kunnen spelen. Maar om deze conclusie nog meer kracht bij te kunnen zetten, zijn ze dit verder gaan onderzoeken. Er zijn in Oost Nederland, 9 kennisinstellingen en bedrijven ingeschakeld, om een onderzoek te starten, dat duidelijkheid moest geven over de werking van een eiwitrijk dieet(Dr. Frank dieet). Instellingen waaronder het Radboud ziekenhuis, Universiteit Twente en de Universiteit van Wageningen. Blijkt uit dit onderzoek dat het hongergevoel inderdaad door eiwitten wordt onderdrukt, komen er speciale producten die extra eiwitten bevatten op de markt.

Waarom het Dr. Frank dieet werkt

Een Dr. Frank dieet, is een dieet waar heel weinig koolhydraten in zitten en juist extra eiwitten. Het dieet is ontwikkeld aan de hand van een jarenlang onderzoek, door Dr. Frank zelf.
De volgende punten geven aan waarom dit dieet wel werkt:

  • Eiwitten zorgen ervoor dat het hongergevoel verdwijnt, ze werken dus verzadigend.
  • Bij het DR. Frank dieet, wordt alleen vet verbrandt, de spiermassa blijft dus intact. Hierdoor raakt u gewicht kwijt en kunt u makkelijker op gewicht blijven. Het jo-jo effect blijft dus uit.

U zult echter wel uw levensstijl moeten aanpassen om definitief op een streef gewicht te blijven.

Hoe snel kan ik afvallen

Dr. Frank zijn droom is, dat iedereen een gezond gewicht krijgt. Dr. Frank is er dan ook van overtuigd, dat zijn dieet goed en verantwoord werkt. Dr. Frank is er van overtuigd, dat u met dit dieet 1 kilo per week kunt afvallen..Dit is inmiddels met 10 personen al gelukt. Om dit kracht bij te zetten, heeft Dr. Frank een afvalrace georganiseerd waaraan honderd duizend mensen mee gaan doen, om vervolgens samen in 10 weken tijd 1 miljoen kilo af te vallen. Dr. Frank is er zeker van dat dit gaat lukken.

Wat mag ik allemaal eten

Hier volgt een lijst van allerlei levensmiddelen die u bij het Dr. Frank dieet mag eten:

  • Veel eiwitten; mager vlees zonder vet en vis. Alles zonder paneermeel (koolhydraten).
  • Onverzadigde vetten zoals; olijfolie.
  • Een ruime keuze aan groenten, zolang het maar geen peulvruchten, doperwten of mais zijn.
  • Vooral salades met sla, komkommer en radijsjes.
  • Veel fruit is niet aan te raden, i.v.m. de suikers en koolhydraten.

Wees vooral creatief en wissel veel af.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl