Disclaimer | Af-vallen.nl

De website www.af-vallen.nl is bedoeld als een marktplaats waar 'vraag en aanbod' bij elkaar komen. De vragende partij is een consument die op zoek is naar middelen ter ondersteuning van het afslanken. De aanbieders zijn fabrikanten van afslankproducten, zoals op Bio HCG gebaseerde afslankproducten. Onder afslanken en afvallen wordt verstaan: een veilige methode om de hoeveelheid kilo's lichaamsgewicht te verminderen of te verliezen.

Geen vervanging deskundig advies

De inhoud van deze website wordt zorgvuldig samengesteld op basis van bronnen waarvan de webmaster denkt dat deze deskundig zijn. Toch is het mogelijk dat er fouten of onjuistheden staan vermeld. De website bevat algemene informatie en ervaringen van de webmaster en haar redacteuren. De informatie op deze website is zeer algemeen van aard en strekking. Het is dan ook van belang dat u een deskundige geraadpleegd voordat u stappen neemt om over te gaan tot afvallen. Onder een deskundige kan worden verstaan:

  • voedingsdeskundigen
  • bio hcg consulent
  • huisarts

Eetstoornissen herkennen

Zeker indien u vermoedt dat u last hebt van eetstoornissen, is het verstandig deskundig advies te vragen. U kan met een deskundige in contact komen door het invullen van het contactformulier op deze website.

Auteursrecht

Alle aangeboden teksten op deze website zijn eigendom van de eigenaar van deze website. U mag teksten in zijn geheel of in delen overnemen, mits u vooraf schriftelijke toestemming vraagt aan de eigenaar van deze website. Het contactformulier is de snelste manier om in contact te komen met de eigenaar van deze website.

Copyright

Deze website is bedoeld om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Daarom staan er afbeeldingen van afslankproducten zoals bio hcg en andere bio hcg varianten. De webmaster is ervan overtuigd dat deze afbeeldingen worden gebruikt met toestemming van en in overeenstemming met de bepalingen van de fabrikant van deze bio hcg afslankproducten. Bent u van mening dat er inbreuk wordt gepleegd op uw copyright? Neem dan a.u.b. zo spoedig mogelijk contact op met de webmaster. Het gebruik van de gewraakte afbeelding zal direct worden gestaakt.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl