Alles over de Bio HCG Oral | Af-vallen.nl

Bio hcg oral

Wil je nu eindelijk eens echt af gaan vallen? En wil je ook nog eens dat het redelijk makkelijk is vol te houden? Dat je niet constant honger hoeft te lijden en dat je gewoon lekker in je vel kunt blijven zitten?

Dan kan een Bio HCG kuur misschien wel wat voor jou zijn. Al vele mensen zijn jou voor gegaan. En als je het niet gelooft moet je maar op zoek gaan op het internet naar reacties van andere mensen die het hebben geprobeerd.

De meeste geven aan daadwerkelijk te zijn afgevallen. Verder hebben ze inderdaad bijna geen honger gehad, waardoor de kuur dus goed was vol te houden. Op deze manier val je dus af door je eigen wilskracht, maar met een beetje hulp van een handig hulpmiddeltje.

De vloeistof tijdens de Bio HCG kuur

De vloeistof die je tijdens de bio hcg kuur krijgt toegediend zorgt er voor dat je hongergevoel wordt geremd. Tevens zorgt het er voor dat je vetverbranding wordt gestimuleerd. Deze vloeistof heeft dus 2 hele belangrijke voordelen:

  • Het dieet is goed vol te houden doordat je bijna geen honger hebt
  • Je vetverbranding wordt gestimuleerd. Hierdoor zul je dus meer vet verbranden dan normaal, en dus ook meer afvallen dan normaal.

Je kunt dus met een gerust hart zeggen dat deze vloeistof het afvallen een stuk makkelijker en een stuk sneller zal laten verlopen.

Het dieet tijdens de bio hcg kuur

Naast de vloeistof die je tijdens de bio hcg kuur krijgt toegediend, moet je je natuurlijk ook aan een dieet houden. Want de vloeistof kan het diƫten wel gemakkelijker maken, uiteindelijk zul je het toch zelf moeten doen. Als je te veel blijft eten zul je natuurlijk nooit afvallen. Het dieet is een streng dieet, je mag maar 500 kcal per dag eten. Ter vergelijking: als man heb je dagelijks zo'n 2500 kcal nodig en als vrouw zo'n 2000 kcal. Je kunt je dus voorstellen dat je maar heel erg weinig mag eten. Een warme maaltijd bevat meestal al meer dan 500 kcal.

De duur van een bio hcg kuur

Een bio hcg kuur duurt zo'n 24 dagen, 3 hele weken dus. Tijdens deze 3 weken beloven ze je dat je 10% van je lichaamsgewicht zult verliezen! Als je dus 80 kg weegt zul je aan het einde van de kuur nog maar 72 kg wegen. Dit is natuurlijk een hartstikke mooi resultaat na 3 weken.

Na afloop van de bio hcg kuur

Na afloop van de bio hcg kuur is het de kunst om niet weer aan te komen, anders zijn de 3 weken natuurlijk zo goed als voor niets geweest. Let dus op je voeding. Eet niet te veel, snack met mate, en eet voldoende groente en fruit. Zorg er tevens ook voor dat je voldoende beweegt. En blijf voldoende water drinken. Als je hiervoor zorgt kun je mooi op gewicht blijven en zul jij blijven stralen elke dag.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl