Bio hcg kuur | Af-vallen.nl

Bio hcg kuur

Wie wilt er nu niet in minder dan een maand tijd enkele kilo’s afvallen? Helaas klinkt dit voor veel mensen te mooi om waar te zijn.

Maar Bio HCG kan je hierbij helpen. Bio hcg verwacht namelijk een gewichtsverlies van ongeveer 10% tijdens de bio hcg kuur. Dat betekent dus dat als je 80 kg weegt dat je aan het einde van de kuur 8 kg bent afgevallen en dus nog maar 72 kg weegt. Uiteraard kunnen de resultaten per persoon verschillen. Niet iedereen houdt zich strikt aan de richtlijnen van de fabrikant. Dus een garantie krijg je niet. En toch hebben veel mensen baat bij Bio HCG.

Wist je dat het grootste gedeelte gewicht dat je verliest vet is? En dat wil natuurlijk ook iedereen die graag een paar kg kwijt wil hebben.

De kuur

De bio hcg kuur is een kuur die je 24 dagen volgt. Tijdens deze kuur krijg je frequenties van van het hormoon hcg toegediend. Je krijgt dus geen hormoon toegediend, maar alle voordelen van het hormoon krijg je op deze manier wel. HCG zorgt er namelijk voor dat je vetverbranding wordt gestimuleerd en dat je hongergevoel wordt geremd. Hierdoor gaat het afvallen dus en sneller en stukken makkelijker. Naast deze frequenties moet je tijdens deze kuur natuurlijk ook een dieet volgen. Want je vetverbranding kan wel gestimuleerd worden, maar als je nog te veel eet dan val je natuurlijk alsnog niet af.

Het dieet

Het dieet tijdens de bio hcg kuur lijkt een streng dieet. Dat lijkt voor de meeste mensen toch minder erg dat het klinkt. Zoek gerust naar ervaringen op het internet en bijna iedereen geeft aan dat ze het dieet heel goed vol kunnen houden met de ondersteuning van bio hcg. Dit is natuurlijk ook niet zo heel vreemd, want door de hcg die je krijgt toegediend wordt je hongergevoel geremd. Hierdoor is het dus best wel makkelijk om heel erg weinig te eten op een dag. Tijdens de bio hcg kuur moet je namelijk een dieet volgen van maximaal 500 kcal op een dag. Ter vergelijking: een vrouw heeft normaal 2000 kcal en een man heeft 2500 kcal nodig. Tijdens het dieet heb je wel redelijk veel vrijheid om zelf te bepalen wat je eet.

Hormoon hcg

Het hormoon hcg is een hormoon wat normaal veel voorkomt tijdens de eerste maanden van de zwangerschap bij vrouwen. Het hormoon heeft nogal wat voordelen voor vrouwen die willen afvallen. Vandaar dat er frequenties van dit hormoon zijn gemaakt zodat de mannen en vrouwen die willen afvallen hier optimaal gebruik van kunnen maken. Hcg is namelijk een hormoon wat invloed heeft op je hersenen. Je hersenen hebben onder andere invloed op je vetverbranding en je hongergevoel. Aangezien hcg voor mensen die willen afvallen goede eigenschappen hebben worden de eigenschappen van deze hormonen dus gebruikt tijdens de bio hcg kuur.

Afvallen in 24 dagen

Iets langer dan 3 weken een dieet volgen en je bent dan waarschijnlijk ongeveer10% afgevallen. Dit is natuurlijk een hartstikke mooi resultaat in zo’n korte tijd. Daarna is het natuurlijk wel belangrijk dat je op gewicht blijft en dus wat gezonder gaat eten en leven dan je normaal deed. Anders zullen de kilo’s er al weer snel aan zitten en dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt. De recepten en afslank tips van bio hcg kunnen jou in deze periode goed van pas komen!

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl