Afvallen met Bio hcg

Verantwoord naar uw streefgewicht

Bij het Bio HCG dieet wordt er naar gestreefd, om het gewicht te behalen, welke je voor ogen hebt. Na 24 dagen het dieet gevolgd te hebben zul je merken, dat je inderdaad een paar kilo bent afgevallen. De Fabrikant kan natuurlijk geen garantie geven.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van Bio HCG. Naast een gezonder voeding, zul U zich ook veel beter voelen. Je wordt actiever en hebt meer zin om de dingen te doen, waar je in het verleden te lusteloos voor was. Veel wandelen en fietsen draagt ook een steentje bij om verantwoord af te vallen.

Er zijn bij het bio hcg dieet, geen bijwerkingen, geen injecties, geen hormonen, geen hongergevoel en geen jo-jo effecten, dankzij de stabiliteitsperiode. Snel gewichtsverlies is meestal het resultaat en het dieet is zelfstandig en eenvoudig te volgen, dankzij de uitgebreide informatie en bijlagen.

Eenvoudig afvallen

Afvallen met bio hcg is eenvoudig. Je weet van te voren, dat je 10% van het gewicht zult verliezen na 24 dagen. Er moet wel een verantwoord dieet gevolgd worden, zodat het lichaam de voedingsstoffen krijgt, die het lichaam nodig heeft. Wanneer je, je zorgvuldig aan de voorgeschreven regels houdt, is het resultaat er ook naar. Heb je moeite om op eigen kracht af te vallen of wil je echt lekker in je vel zitten, dan is het bio hcg dieet een aanrader om op een verantwoorde manier af te vallen.

Waar bestaat bio hcg uit

Bio hcg, bestaat uit een frequentie van het hormoon, welke aangemaakt wordt door vrouwen, in de eerste maanden van hun zwangerschap. Deze frequentie kan zowel toegediend worden aan vrouwen als mannen. Hcg is een hormoon, welke invloed heeft op de hersenen. De hersenen hebben invloed op je vetverbranding en je hongergevoel. Dat is de reden, waarom hcg gebruikt wordt om af te vallen.

Hoe lang duurt de kuur

De Bio HCG kuur duurt 24 dagen. Wanneer je met de bio hcg kuur begint, weeg je b.v. 75 kg. Na 24 dagen, verlies je 10% van je gewicht en weeg je 67,5 kg. Het is natuurlijk wel de bedoeling, dat je nauwkeurig het voorgeschreven dieet volgt, anders bereik je niet het beoogde resultaat. Je moet het voorgeschreven dieet volgen. Dit kan voor sommige mensen erg zwaar zijn, zodat ze weer terugvallen in hun oude patroon. Bereik je na 24 dagen wel resultaat en zie je, dat je behoorlijk afgevallen bent, dan is het ook een uitdaging om je aan het voorgeschreven dieet te houden.

Welke kosten moet ik maken

De kosten van een volledige bio hcg kuur zijn 150,00 Euro. Het volledige pakket bestaat uit 24 ampullen. Voedingssupplementen ( 90 Tabletten B- Complex + Mineralen ). Een duidelijke handleiding, een dieetadvies en extra tips om thuis uit te proberen. In plaats van de producten, die je voordat je met de kuur begon kocht, komen nu verantwoorde producten in de plaats. De keuze is aan je zelf om de producten te kopen bij winkels of bij de biologische bakker, slager of groenteman, waar je zelf de voorkeur aan geeft. De extra kosten vallen dan tegen elkaar weg.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl