Bio HCG | Af-vallen.nl

Bio hcg kuur

Wil jij ook afvallen? En wil je hier niet te veel moeite voor hoeven doen? En wil je ook niet dat het maanden in beslag neemt?

Dan is de Bio HCG kuur misschien wel wat voor jou. Ten eerste garandeert de bio hcg kuur je dat je tijdens de kuur, die 24 dagen duurt, maar liefst 10% aan lichaamsgewicht zult verliezen.

Dit is natuurlijk heel veel in maar 3 weken tijd. Stel dat je nu 80 kg weegt, dan betekent dit dat je aan het einde van de kuur 8 kg bent verloren en nog maar 72 kg werkt.

Het principe van de bio hcg kuur

De bio hcg kuur is een kuur die 24 dagen duurt. Tijdens deze kuur krijg je een vloeistof toegediend. Deze vloeistof zorgt er voor dat je minder honger hebt. En naast dat je minder honger hebt, zorgt de vloeistof er ook voor dat de vetverbranding wordt gestimuleerd. Je slaat dus 2 vliegen in 1 klap! Naast de vloeistof moet je natuurlijk ook nog een dieet volgen. Als je je voedingspatroon niet veranderd zul je natuurlijk nooit af gaan vallen. De bio hcg kuur zorgt er alleen voor dat het afvallen je een stuk gemakkelijker en een stuk sneller zal verlopen.

De vloeistof tijdens de bio hcg kuur

De vloeistof die je tijdens de kuur krijgt toegediend bevat frequenties van het hormoon hcg. Hcg is een hormoon wat normaal gesproken vooral tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap bij vrouwen wordt aangemaakt. Hcg heeft invloed op de werking van de hersenen. En het blijkt dus dat hcg 2 hele belangrijke voordelen heeft voor vrouwen en mannen die willen afvallen. Door het verminderde hongergevoel en de stimulering van de vetverbranding wordt het afvallen stukken makkelijker voor de mensen die de bio hcg kuur volgen.

Het dieet tijdens de kuur

Tijdens de kuur moet je je aan een dieet houden. Het betreft een streng dieet van maar 500 kcal. 500 kcal is erg weinig, normaal bevat een warme maaltijd al meer kcal! Maar gelukkig is het dieet goed vol te houden, doordat je weinig last van honger hebt, dankzij de vloeistof die je krijgt toegediend. Lees de reacties van mensen die de kuur wel eens hebben gevolgd er maar eens op na, bijna niemand vindt het dieet lastig om vol te houden.

Je gewicht na de bio hcg kuur

Na de bio hcg kuur is het belangrijk om goed op je voeding en levenspatroon te blijven letten. Je kunt dan tijdens deze 24 dagen een hoop gewicht verloren zijn, maar als je daarna weer zo gaat eten en leven als normaal, dan zullen de kilo's binnen mum van tijd weer terug zijn. En dat is natuurlijk hartstikke zonde van het geld wat je er in hebt gestoken. Eet dus gezond, eet voldoende groente en fruit, en wees matig met de lekkere snacks. Zorg ook voor voldoende beweging. Op deze manier moet het goed te doen zijn om op je nieuwe gewicht te blijven.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl