Afvallen met shakes

Afvallen hoeft geen pijnlijke inspanning meer te zijn, dit doet u door af te vallen middels shakes! Met shakes kunt u snel een gemakkelijk afvallen door de inname van een eiwit en proteïne rijk dieet. Bij ons kunt u verschillende pakketten goed voor zes weken per keer bestellen om zo op een gepaste manier gestructureerd af te vallen. U heeft te veel vet en koolhydraten in het lichaam zitten en dat dient te worden verbrand. Uw lichaam heeft standaard een bepaalde hoeveelheid aan energie nodig – ook al sport u verder niet – en dat wordt gehaald uit voedsel of de eigen vet reserve. Middels de inname van shakes krijgt u een vol gevoel, echter de shakes bevatten geen energie aanvullende ingrediënten. Dit betekent dat het lichaam automatisch over moet gaan naar het verbranden van vet om in de energie huishouding te kunnen voorzien.

Werking van shakes

Afvallen met shakes werkt omdat de shakes gemaakt zijn van heerlijke proteïne ingrediënten waardoor u snel vol en langdurig verzadigd bent. De shakes zijn namelijk rijk aan vitamines, voedingsvezels en eiwitten. Koolhydraten en vetten vindt u niet terug in de shakes. Het doel is namelijk dat u vol bent, echter het lichaam dient energie te gebruiken om het lichaam aan te sturen. Die energie wordt dus niet uit de shakes verkregen en dus wordt het lichaam automatisch aangezet om lichaams vetten te verbranden. Geleidelijk aan door het continu innemen van de eiwit rijke shakes heeft u geen honger gevoel, echter valt u door de vet verbranding af.

Wel of niet sporten

Voor het afvallen met shakes hoeft u in principe geen intensieve sporten of oefeningen te doen. Ook zonder veel beweging blijft de vraag naar energie in uw lichaam continu en dus dient er ook gedurende het shake proteïne dieet continu vet te worden verbrand om de energie huishouding op peil te hebben. Om het afval proces enigszins te versnellen kunt u echter wel meer gaan bewegen, of u neemt vaker de fiets of de trap in plaats van de lift. Zodoende neemt de energie vraag toe en dus dient uw lichaam extra hard vet te verbranden. Neemt u een sport op om zo meer af te vallen dan valt dit altijd aan te moedigen omdat zo uw lichaam in conditie komt ten tijde van het afvallen.

Shakes pakketten

U kunt de proteïne shakes in pakketten bestellen waarmee u per keer een zes weken vooruit kunt. Afhankelijk van de mate van overgewicht kunt u keer op keer een nieuw pakket bestellen. Er zijn de volgende mogelijkheden:  bij een overgewicht van 2 tot 5 kilo bestelt u het proefpakket en volgt u het eetschema zoals dat op de bijsluiter staat aangegeven;

  • bij een overgewicht van 5 tot 10 kilo bestelt u het basis pakket, waarna u losse producten aanvullend bestelt;
  • bij een overgewicht van 10 tot 20 kilo bestelt u het basis pakket van zes weken waarna u het slot pakket van vier weken bestelt;
  • iedere 10 kilo meer aan overgewicht betekent dat u telkens voor iedere 10 kilo een extra basis pakket van zes weken moet bij bestellen.
  • U eindigt altijd met een slot pakket van vier weken. Voordeel van het aanvullend bestellen van een nieuw pakket is dat de kosten voor het afvallen met shakes is verspreid, en dus heeft u geen hoge kosten.

Val nu af met shakes

Om ook snel en gemakkelijk af te vallen zonder dat u honger lijdt schaft u afvallen met shakes aan. Middels shakes ziet u die vervelende vetrollen ook snel verdwijnen. Binnen afzienbare tijd kunt ook u er zonder veel inspanning goed uitzien. Ook u kunt met zelfvertrouwen weer voor de dag komen, en dat doet u door nu te beginnen met afvallen met shakes.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl