Afvallen? Maak een afspraak voor fysiotherapie in Nijmegen.

Afvallen? Maak een afspraak voor fysiotherapie!

Een gezonde levensstijl is een must als je wat kilo’s kwijt wilt. Maar de tegenstrijdige informatie waarmee je tegenwoordig om de oren wordt geslagen, maakt het er niet makkelijker op. Wil je weten hoe jij gezonder door het leven kunt gaan? Maak dan een afspraak voor fysiotherapie in Nijmegen. In de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch krijg je advies over voeding en bewegen, en kun je ook terecht voor sportfysiotherapie.

Gezond afvallen met fysiotherapie in Nijmegen

Wil jij afvallen? Dan is een gezonde levensstijl onmisbaar. Het is alleen niet gemakkelijk om zelf te bepalen wat voor jou werkt. Daar kan de fysiotherapeut je bij helpen. Als je een afspraak maakt bij Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen, word je uitgenodigd voor een intake op de praktijk. Samen met de fysiotherapeut kijk je naar jouw doelen, eventuele pijnklachten, je conditie, en welke oefeningen daarbij passen. Ook geeft hij of zij advies over roken, zitten, voeding en andere belangrijke factoren als je wilt afvallen.

Fysiotherapie in Nijmegen helpt bij afvallen

 

Even voorstellen: Fysiotherapie Neerbosch

In de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen werken 3 fulltime behandelaars: Rutger Heijmen, Michiel Coenen en Yvonne Lachnit. De fysiotherapeuten zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF) en staan geregistreerd in het Big en Kwaliteitsregister. Naast algemene fysiotherapie zijn zij ook specialist op het gebied van bijvoorbeeld manuele therapie en sportfysiotherapie. In de praktijk vind je ook een therapeut in opleiding die 4 maanden lang wordt begeleid door een van de fysio’s.

Voorkom blessures: sportfysiotherapie in Nijmegen

Heb je lange tijd niet gesport, bijvoorbeeld omdat je te zwaar was, er geen tijd voor kon vinden of geen sport had die je leuk genoeg vond? Dan is het vast even wennen als je weer gaat bewegen om af te vallen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je lichaam. Als je nog niet goed in conditie bent uithoudingsvermogen nog beperkt is, loop je snel een blessure op. Overleg daarom met een sportfysiotherapeut van Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen hoe jij het beste je sportritme weer kunt oppakken.

Zonder verwijsbrief naar de fysiotherapeut

Dankzij de invoering van de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) heb je geen doorverwijzing meer nodig voor een afspraak bij de praktijk. Als je dus een blessure hebt opgelopen of advies over beweging wilt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Fysiotherapie Neerbosch. De fysiotherapeut voert eerst een screening uit om te kijken of je aan het juiste adres bent. Tijdens het traject zal je behandelaar je huisarts blijven informeren over de voortgang, behalve als je dat niet wilt.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl