Afvallen in een week

Er zijn verschillende populaire methoden om af te vallen, echter om in een week af te vallen om je lichaam te ontdoen van die lovehandles heb je niet veel keus. Dan moet je namelijk het kwaad bij de bron aanpakken en dient je lichaam geactiveerd te worden om vet te verbranden. Daar zijn twee bekende methoden voor:

Hoe werken beide diëten nu eigenlijk en met welk dieet boek je nu het snelst resultaat. Uiteraard is alles afhankelijk van wat je precies wilt doen met het dieet en hoeveel je wilt afvallen.

Dokter Frank dieet

Dit dieet is gestoeld op een dieet van veel eiwitten. Eiwitten geven je een vol gevoel en dus eet je minder dan dat je lichaam aan energie nodig heeft. Dokter Frank heeft dit dieet opgezet voor mensen met een Body Mass Index van meer dan 25, oftewel het dieet is voor mensen die zichtbaar te zwaar en te veel vet hebben. Door een combinatie van een eiwitrijk dieet dat je een vol gevoel geeft en veel aan beweging te doen, wordt de perfecte omstandigheid gecreëerd om effectief van het teveel aan vet af te komen. afvallen in een week kan, je ziet resultaat echter je BMI zit boven de 25 en dus is de verwachting dat je nog langer dan een week zondermeer moet afvallen. Resultaat boek je snel, maar je hebt nog wat kilo’s te gaan. Daar is het Dokter Frank dieet uitermate geschikt voor.

BIO HCG kuur

In tegenstelling tot het Dokter Frank dieet kun je ook de Bio HCG kuur volgen indien je een gemiddelde BMI waarde hebt tussen de 18.5 tot 24.9. Heb je in die categorie een relatief hoge score dan heb je mogelijk zichtbaar lovehandles of net iets te veel vet ophoping op specifieke plekken. Met de Bio HCG kuur kun je die plekken juist wel snel glad strijken. Hoe werkt dit dan? Bio HCG kuur maakt gebruik van de BIO variant van het HCG hormoon dat de verbranding van eigen lichaamsvet aanstuurt. In combinatie met een licht dieet (eiwitrijk en vetvrij) val je dan ook snel af en strijk je die vervelende vetophopingen glad. Dit kan dan ook snel gebeuren, in een week kun je hierbij effectief resultaat zien. Dit kun je uiteraard extra stimuleren door aanvullend bewegingen te doen, en deze te concentreren op de plekken die ophopingen laten zien.

Afweging tussen het Dokter Frank dieet of de BIO HCG kuur

Het Dokter Frank dieet en de BIO HCG kuur zijn effectieve manieren om van je overtollige kilo’s af te komen. Beide methoden vallen effectief de hoeveelheid vet reserves aan. De BIO HCG kuur heeft echter een meer directe benadering tot de verbranding van vet door het lichaam simpelweg die instructie te geven in combinatie met een licht dieet. Het Dokter Frank dieet maakt eveneens gebruik van deze eigenschap echter dit wordt ingezet door in eerste instantie te weinig energie binnen te krijgen in combinatie met veel beweging zodat de eigen vet reserves worden aangesproken. Dit intensieve bewegen heeft als bijkomend voordeel dat je spieren worden gesterkt, en dus gaat alles minder hangen. Beide methoden bieden goed resultaat! De ervaring leert echter dat de BIO HCG kuur snel resultaat biedt, specifiek ook bij korte of halve kuren om je lichaam glad te strijken. Zowel met het Dokter Frank dieet als de BIO HCG kuur kun je je stralende ik weer tevoorschijn toveren.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl