Afvallen in een maand

Zoek jij een dieet dat goed bij jou past? Er zijn vele typen dieet op de markt. Jij wilt effectief afvallen in een maand. Hoe doe je dat dan? Uiteraard moet je een goed dieet uitkiezen, waarbij je levenswijze zoals je die nu hebt op de schop wordt genomen. Doe je dit niet dan val je snel terug in een oud ritme met als gevolg dat je mogelijk gaat jojo-en. Je moet dus afvallen en het probleem bij de oorzaak aanpakken. Je moet aangeleerd krijgen dat je stopt met verkeerd voedsel in te nemen. Lekker eten is belangrijk maar doe dit dan met volwaardige producten die je lichaam ondersteunen. Nu zit je namelijk niet goed in je vel, je voelt je ongezond en je kleedt je af met verbergende kleren. Zo kan het niet meer doorgaan. Je bent te zwaar en voor je gezondheid moet je echt gaan afvallen. Binnen een maand kun je er weer goed uitzien. Afvallen in een maand kan op een gezonde manier waarbij je een nieuwe levensstijl krijgt aangeleerd.

BMI waarde

Hoeveel je kunt afvallen is afhankelijk van jouw BMI oftewel Body Mass Index. Deze waarde wordt berekend door je gewicht in kg te delen door twee maal je lengte in meters. Is je BMI waarde dan 25.0 of meer dan wordt het al tijd om met afvallen te beginnen. Je bent namelijk duidelijk te zwaar en je ziet het. Probleem is indien je dit levensritme doorzet dan heb je de kans om zwaarlijvig te worden. Heb je een BMI van meer dan 30.0 zoals dit bij zwaarlijvige mensen is dan moet je uit gezondheidsredenen stevig gaan afvallen. In een maand kun je met verschillende methoden van afvallen snel resultaat zien. Welke dieet soorten laten je effectief vet verbranden en zorgen na het dieet voor een nieuwe levensstijl.

Diëten met South Beach

Het South Beach dieet richt zich op het eten van gezonde vetten en koolhydraten. Wanneer je dik bent is de vraag naar glycemie groot en neemt de insuline vraag toe waarmee je weer meer glycemie wilt innemen. De essentie hiervan moet je trachten te doorbreken. Gezonde vetten zitten gewoonlijk in zuivelproducten, olijfolie, noten, vis en stimuleren juist gezond en sterk bloed zonder aanwas van vetten onder de huid en in de aderen. Onverzadigde zetten maken je lichaam als het ware schoon van verkeerde vetten. Gezonde koolhydraten daarentegen hebben een lage glycemie waarde. De begin fase van het South Beach dieet eet je een vetarm, koolhydraatvrij en eiwitrijk dieet. Binnen twee weken verlies je dan een aanzienlijk gewicht. Na deze fase moet je aanleren om meer gezonde koolhydraten met een lage glycemie tot je te nemen. In deze fase val je wel minder snel af, echter deze fase is bedoeld om je lichaam te laten stabiliseren. Een nieuwe manier van leven is eigenlijk daarmee al een feit geworden aangezien je nu beseft welke volwaardige producten en recepten je goed kunt gebruiken om dit lichaamsgewicht in stand te houden.

Diëten met Dokter Frank

Dokter Frank heeft als cardioloog een dieet ontwikkeld om zo betere en meer bevredigende resultaten in het afvallen van zijn zwaarlijvige patiënten te geven. Dit was dus een succes en daarmee is het Dokter Frank dieet een gezonde manier om af te vallen. Basis van het dieet is een eiwit rijk dieet, waarmee je opzich een vol gevoel krijgt. Je hebt dus minder voedsel nodig waarnaast je meer lichaamsbeweging gaat doen om de energievraag toe te laten nemen. Dat betekent dus dat je jouw opgehoopte overbodige vetten begint te verbranden. Daarmee ga je dan ook snel afvallen, waarbij geldt des te meer je beweegt des te harder je vetten verbrandt. In dit geval is enige doorzettingsvermogen uiteraard noodzakelijk. Na een maand diëten ben je dan ook stevig afgevallen en mag je weer trots op jezelf zijn. Met de Dokter Frank recepten kun je dan ook na die maand je lichaam op dit mooie lichaamsgewicht houden.

Diëten met Bio HCG

Heb je niet een goed doorzettingsvermogen maar wil je wel stevig afvallen dan is diëten met Bio HCG mogelijk iets voor jou. Bio HCG is een Bio variant van een lichaamseigen hormoon functie die de opgeslagen vetten gaat verbranden voor de energievoorziening. In combinatie met een licht eiwitrijk dieet begin je dus ook snel en efficiënt af te vallen. Je boekt dan ook snel resultaat. Je begint vanzelf lekkerder in je vel te zitten en je ziet resultaat, dus ga je ook meer bewegen. Dat is dus een mooie bijkomstigheid, je krijgt meer energie door af te vallen en daarmee ook meer doorzettingsvermogen. In een maand kun je dan ook een aardig gewicht afvallen. Gewoonlijk val je circa 10% van je lichaamsgewicht in 24 dagen af. Afhankelijk van je BMI kun je dan mogelijk twee kuren achter elkaar doen, waarna je middels een stabilisatie periode gewend raakt aan de gezonde Bio HCG recepten. Daarmee blijf je na de kuur mooi in balans en op dit mooi behaalde resultaat. Je ziet afvallen hoeft nog niet zo moeilijk te zijn.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl