Afvallen buik en heupen

Uw lichaam: Peer model of appel model

De plek waar het meeste vet blijft zitten is het grootste probleem gebied voor veel vrouwen. De probleem gebieden worden vaak onderverdeeld in het appel model en het peer model. De vrouwen met het appel model verzamelen het vet rondom de buik. De vrouwen met het peer model, beginnen altijd vet te verzamelen rondom de heupen. De vrouwen die het vet rondom de buik verzamelen, lopen het meeste gezondheidsrisico's. De kans op hart en vaatziekten is bij deze categorie veel sneller een groot risico. Ook lijkt het juist bij deze vrouwen er soms op, alsof ze zwanger zijn, in een periode dat ze dat niet zijn. Daarom willen deze vrouwen daar ook erg graag vanaf.

De vraag is dan ook hoe doe je dat ?

Afvallen rondom je buik, niet makkelijk

Om af te vallen rond je buik is niet zomaar een gouden tip, die je er maar even vanaf helpt. Het is echt een combinatie van factoren. Waarbij beweging niet te verwaarlozen is. Hierbij kan wat extra training van de buikspieren zeker wat hulp geven. Het is niet zo, dat alleen training van de buikspieren uitkomst biedt. Er zal begonnen moeten worden om op de voeding te gaan letten.

Buikje weg

Om het buikje weg te krijgen, heb ik eigenlijk slecht nieuws. Het is het laatste vet, dat het lichaam wil verlaten. Dit betekent dus, net zo lang op de voeding letten, tot ook dit laatste vet weg is.

Beginnen met vocht verdrijven

Om te beginnen en ook een beetje perspectief te krijgen. Is het goed om te beginnen met die voeding die sterk vocht afdrijvend is. Dit zijn onder andere Bleekselderij, Citrusvruchten en peterselie. Ook zijn er veel kruiden die vocht afdrijvend werken. Deze kunnen dan een hulp zijn bij het afslanken. Er zijn kruiden die helpen bij afslanken. Behalve vocht verdrijvende kruiden, bestaan er ook nog vet verbrandende kruiden.

Slanke heupen

Vocht verlies, is in zeer korte tijd zichtbaar, maar zal voor de buik nog weinig uithalen. Sterker nog, het lijkt dan wel of de buik ten opzichte van de rest van het lichaam nog boller wordt. Geef het hier dan ook niet op. Pas bij het echte vet verbranden, kan de buik wat slinken.

Vezels voor een goede spijsvertering

Als een spijsvertering verstoord is, dan zal dit een verstorende werking op de buik geven. Deze storing is soms zichtbaar door een sterk opgeblazen buik. Dit zal zeker een ergernis zijn voor die mensen die al te kampen hebben met de vetophoping op deze plaats. Hiervoor is het belangrijk dat er voldoende vezels worden gegeten. Volkoren brood en zilvervlies rijst. Ook het eten van veel fruit en groenten, helpen om voldoende vezels binnen te krijgen. Let hierbij even op. Als je hier net pas mee begint, kan dit ook dit opgeblazen gevoel geven. Dit gaat echter over als er altijd voldoende vezels worden gegeten.

Veel drinken

Net zoals bij alle afslank programma's is het belangrijk om veel te drinken. Het liefste water en thee.
Waarbij uiteraard geen suiker aan de thee toegevoegd wordt.

Tijdens het afvallen komen er veel gifstoffen uit het verbrande vet vrij. Dit moet goed worden afgevoerd.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl