Afslankpillen kruidvat

U kent Kruidvat ongetwijfeld van de reclames. Kruidvat maakt altijd ongelooflijk veel reclame via diverse media. Denk aan televisie, radio, tijdschriften, internet, folders enzovoort.

Kruidvat is een drogist die zich met name richt op lage prijzen en is daarom erg populair bij veel consumenten. Daarnaast biedt Kruidvat een uitgebreid assortiment. Hierbij verkopen ze niet alleen de typische drogisterijartikelen, maar zij verkopen bijvoorbeeld ook dierenvoeding, speelgoed, babyspulletjes en keukenapparaten. Dit zijn veelal aanbiedingen en de zogenaamde lokkertjes.

Wat veel mensen niet weten is dat Kruidvat met erg veel producten prijzen haalt. Huidverzorgingsproducten van het Kruidvat huismerk schijnen erg goed te zijn en de luiers bijvoorbeeld ook.
In hun uitgebreide assortiment verkopen zij ook afslankpillen. De afslankpillen van Kruidvat staan ook bekend om hun kwaliteit! Het is dus zeker de moeite waard om deze eens te proberen.

Afslankpillen van Kruidvat

Kruidvat verkoopt als basis een drietal artikelen die u kunnen helpen met afvallen. Deze drie artikelen zijn: Thee (afslankmix), Cla capsules en carnitine verbrander. Hieronder gaan we verder in op deze drie producten, voor nu gaan we u een aantal simpele tips geven die u net even moet weten als u graag wilt afvallen met behulp van afslankmiddelen:

  • Sapjes. Ze lijken oh zo gezond en ergens is dat ook wel zo, maar wist u dat vruchtensappen ontzettend veel suiker bevatten? Het is vele malen beter om gewoon water te drinken! Uiteraard kunt u wel zelf verse vruchtensappen maken, op deze manier krijgt u ook vitaminen binnen, maar verder is het belangrijk om sapjes even te laten staan.
  • Alcohol: Een echte dikmaker helaas… alcohol is moeilijk af te breken door uw lichaam en slaat zichzelf hierdoor op. U kent vast wel de welbekende bierbuik. Die naam is er niet voor niets…
  • Koken en Bakken: Bak in olijfolie of zonnebloemolie. Behalve dat dit (heel licht) laxerend werkt, is het vele malen gezonder en bevat het veel minder vet dan bakboter of roomboter.

Dan gaan we nu in op de afslankmethodes van Kruidvat.

Kruidvat afslankmix, thee

De afslankmix van Kruidvat smaakt naar mint en sennablad en is eenvoudig klaar te maken. Het werkt precies zoals thee. Voor het kleine bedrag van €1,59 (basisprijs) haalt u 20 theezakjes in huis. Deze thee helpt u met het afslanken!!

Kruidvat CLA capsules, afslankpillen

De CLA capsules van Kruidvat bezitten groene thee extract. De afslankpillen verminderen het hongergevoel, helpt het verhogen van vetverbranding en bovendien ondersteunt het de balans tussen spieren en vet. CLA is een vetzuur uit de natuurlijk dat de stofwisseling stimuleert. Als u afslankt, breekt u lichaam niet alleen reserves aan, maar ook spieren. De afslankpillen CLA van Kruidvat helpen hierin een balans te vinden. Basisprijs €6,99 per 90 stuks.

Kruidvat Carnitine vetvetbrander, afslankpillen

Tijdens uw afslank dieet zorgen de afslankpillen carnitine fatburner van Kruidvat ervoor dat uw vetverbranding wordt ondersteunt. Uw vetten worden getransporteerd naar uw spiercellen (de energiecentra) en worden vervolgens verbrand. Daarnaast levert L-carnitine meer energie. Het spreekt namelijk het vet aan als energiebron. Dit product is daarom uitermate geschikt om naast het sporten in te nemen. Basisprijs: €6,99 per 80 stuks.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl