Afslankpillen etos

Als je graag wilt afvallen, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. De drie belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden, die vindt u hieronder.
Daarnaast willen wij u graag informeren over verschillende hulpmethodes. Zo kunt u naar een diëtiste gaan, een Bio HCG kuur gebruiken of bij de drogist afslankpillen kopen.

In dit artikel gaan we verder in op de afslankpillen van de drogisterij keten: Etos.
Etos staat vooral bekend om haar kwaliteit, haar goede aanbiedingen en haar netjes en overzichtelijk ingerichte winkel.

Afslankpillen van de Etos

Naast afslankpillen verkoopt Etos de volgende zaken om u te helpen met afvallen:

  • Een maaltijdvervanger
  • Een driedaagse afslankkuur

De afslankpillen van de Etos zijn eigenlijk voedingssupplementen, maar er zijn extra stoffen in verwerkt die het afslanken versnellen. Mensen die met een dieet bezig zijn, krijgen vaak te weinig ijzer en dergelijke binnen. De afslankpillen van Etos zorgen ervoor dat uw tekort aan deze stoffen wordt aangevuld, zodat u de nodige energie behoudt tijdens uw dieet. Er is immers niets zo vervelend als chagrijnig en energieloos worden van uw dieet. Het is dus niet zo dat u daadwerkelijk sneller afslankt, maar het maakt het afslanken wel een stuk draaglijker en hierdoor beter vol te houden, wat er op den duur natuurlijk voor zorgt dat u alsnog sneller op uw gewenste gewicht zit.

Mocht u vragen hebben over de afslankpillen of afslankmethodes van de Etos, dan staan er in elke winkel medewerkers voor u klaar om u te adviseren. De medewerkers bij Etos zijn allen geschoold en zij kunnen u uitermate goed de voor en nadelen van de afslankpillen geven.

Zoals beloofd geven wij u de drie stelregels waar u u aan moet houden als u wilt afvallen. Met of zonder afslankpillen:

Water drinken

Water drinken is uitermate belangrijk. Het zuivert uw lichaam als het ware en zorgt ervoor dat afvalstoffen makkelijker uw lichaam kunnen verlaten. Hierdoor zullen zij niet of minder snel opgeslagen worden als reserves. Deze reserves vormen voor u het extra gewicht! Drink minstens anderhalf liter water per dag. Als u af wilt vallen, is twee liter nog beter. Dit water drinkt u naast uw gewone dranken als koffie, zuivel en vruchtensap.

Bewegen om af te vallen

Bewegen is uitermate belangrijk om af te vallen. Begin makkelijk, pak net iets vaker de benenwagen of de fiets en stap minder snel in de auto. Uiteraard is het beter om te gaan hardlopen, fitnessen, een teamsport te gaan doen enzovoort. Zoek een maatje, zodat u elkaar kunt motiveren om verder te gaan.

Eetpatroon bij afvallen

Als u wilt afvallen, dan is het van belang dat u gezond eet en alle voedingsstoffen binnen krijgt. Echter niet te veel (en nee… patat is helaas geen voedingsstof). Hou regelmaat in uw eetpatroon, eet verspreid over de dag en kleine porties. Fruit en vezels zijn belangrijk voor uw vitaminen en afvoer. Ga zeker niet op een hongerdieet!!!

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl