Afslankpillen die echt werken

Overtollig vet kwijt met afslankpillen die werken

U wilt uw overtollig vet kwijt en u weet niet of u het juiste product heeft gevonden? Het is waar dat elke producent van afslankpillen zijn of haar product aanbeveelt alsof het, het beste product ter wereld is als het om afvallen gaat.

Maar hoe weet u of dat waar is? Mooie verhalen laten u twijfelen, moet ik dat product kopen, of toch het andere?

U moet natuurlijk altijd erop letten dat u niet teveel eet op een dag, voor vrouwen is het maximaal aantal calorieën 2000, voor mannen is dit 2500. Regelmatig sporten is ook heel belangrijk.

Effectieve afslankpillen bestaan!

Op dit moment zijn er 2 afslankpillen op de markt waarvan bewezen is dat hierbij effectief uw overgewicht aan wordt gepakt. Dit zijn:

  • Xenical
  • en Alli.

Dit zijn beide nieuwe middelen op het gebied van afvallen. Deze middelen zorgen ervoor dat vet minder snel opgeslagen wordt in u lichaam omdat u dit via de ontlasting kwijtraakt. Hierdoor zal uw gewicht dalen. Als u een van de afslankpillen gebruikt is het raadzaam om niet teveel producten te eten met veel vet, dit omdat u anders kunt u last krijgen van de bijwerkingen, zoals bijvoorbeeld diarree.

Xenical wordt voorgeschreven aan mensen met veel overgewicht en deze groep mensen moeten voor het beginnen met de afslankpillen Xenical andere diëten hebben geprobeerd die niet mochten baten. Zowel Xenical als Alli bevatten Orlistat. Orlistat is het middel dat ervoor zorgt dat vet niet in uw lichaam wordt opgenomen.

Het verschil tussen Xenical en Alli is de hoeveelheid Orlistat die zich in de pil bevindt. Xenical bevat namelijk 120 miligram Orlistat en Alli bevat 60 miligram Orlistat.

Hoelang Xenical gebruiken?

Als u 3 maanden na het beginnen met de afslankpil Xenical niet ongeveer 5 % van uw lichaamsgewicht bent verloren, dan werkt deze pil bij u onvoldoende en is het raadzaam om met het gebruik van Xenical te stoppen omdat verder gebruik van deze afslankpil tot geen resultaat zal leiden. Zonder recept mag u Xenical niet langer dan 6 maanden achtereen gebruiken. Met recept niet langer dan 2 jaar achtereen.

Hoelang Alli gebruiken?

Als u de afslankpil Alli gebruikt bent u na 6 maanden ongeveer 4 kilo verloren. Ook bij deze afslankpil geldt als u niet bent afgevallen na 6 maanden dat u het gebruik niet hoeft te vervolgen, omdat u verder geen resultaten zult zien. Het eerste gewichtsverlies zult u na 2 weken al moeten merken.

Verder is het van belang dat u zich, zoals met alle pillen aan de voorgeschreven hoeveelheid per dag moet houden. Als u de hoeveelheid overschrijdt dan kunnen bijwerkingen optreden.

Overige belangrijke informatie!

Let op: Beide afslankpillen mag u pas gebruiken als u een BMI hoger dan 28 heeft!

U mag de afslankpillen niet gebruiken ten tijde dat u zwanger bent.

Als u al andere medicijnen gebruikt is het belangrijk om aan uw huisarts te vragen of het geen kwaad kan om de afslankpillen in combinatie met de medicijnen die u al gebruikt in te nemen.

Zorgverzekering

Nu zal u waarschijnlijk denken dat Xenical of Alli vergoed worden door de zorgverzekering, maar niets is minder waar, Xenical en Alli worden namelijk helemaal niet vergoed door de zorgverzekering, terwijl er is aangetoond dat deze afslankpillen echt werken.

Waar verkrijgbaar?

Zowel Xenical als Alli zijn op recept verkrijgbaar bij de apotheek. Ze zijn echter ook online te koop, Xenical kost online € 243,50. Alli kost ongeveer €65,-.

Deze pillen zijn ook wel eens verkrijgbaar op beurzen. Laatst zagen wij op de gezondheidsbeurs iemand die afslankpillen verkocht. Het bedrijf was een onbekende voor ons, maar omdat hij toevallig bij dezelfde organisatie als wij een pinautomaat huurde, namelijk Instapin.nu, vertrouwden wij het weer wat meer. Dat is trouwens een aanrader voor ondernemers die geen vaste winkel hebben, maar vaak op beurzen staan; kijk eens naar de mogelijkheden van een (mobiele) pin huren.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl