Afslanken groene thee

Kan dat ? afslanken met groene thee?

Het is inderdaad mogelijk om groene thee, als zeer effectief hulpmiddel te gaan gebruiken bij het afslanken. Aangezien we in de moeilijke periode van het afslanken best hulpmiddelen kunnen gebruiken. Is het ook zeer zeker aan te raden. Des te meer, omdat dit hulpmiddel een enorme gezonde is.

Groene thee vermindert afvalstoffen

Groene thee is werkzaam tegen het verminderen van de afvalstoffen. Dit is een zeer gezond hulpmiddel op het moment dat er opgeslagen vetten in het lichaam worden verbrand. In het opgeslagen vet, zitten namelijk ook allerlei afvalstoffen opgeslagen. Deze komen tijdens het afvallen vrij. Groene thee, helpt om een deel van de afvalstoffen te neutraliseren. Ook is het goed om veel te drinken op zich, om overgebleven afvalstoffen af te voeren.

Groene thee, heeft een gunstig effect op het cholesterol  gehalte in het bloed. Dit maakt daarmee ook, dat de hoeveelheid stresshormonen naar beneden gaan. Als het gevoel van stress lager is, dan zal dit bij veel mensen helpen om, makkelijker een dieet vol te houden of in ieder geval niet door de stress meer te gaan eten. Ook de hartslag zal iets afnemen, dus rustiger worden, bij het drinken van regelmatig een paar koppen groene thee.
Wel geld, zoals bij alles, overdaad schaadt. Dus ook hier is het wel een paar koppen per dag, maar een kop of 3 is wel genoeg. Eenzijdig voedsel of drinken consumeren, geeft op de lange duur altijd schade aan het lichaam.

Het effect moet even de tijd krijgen

Groene thee is een natuurlijk product. Bij de meeste natuurlijke producten komt het effect pas, als het langere tijd is gebruikt. Dit geld ook voor de groene thee. Om voor het afslanken het optimale effect te krijgen, moet het minimaal 2 weken per dag gedronken worden. Dit dan zeker een paar koppen per dag. Pas daarna, zal het effect merkbaar zijn.

Groene thee als vetverbrander

Een ander groot voordeel van groene thee, is dat het bekend staat als vetverbrander. Nou dat is toch wat we willen, dat het vet verbrand wordt. Helaas moet je om vet te verbranden hoe dan ook zelf aan de slag, maar een goed hulpmiddel is de groene thee wel.

Hoe maak je het beste de groene thee

Als we de groene thee willen gebruiken om sneller af te kunnen vallen, dan zullen we ook alle werkzame stoffen in de thee moeten gaan gebruiken. Het is dus de kunst om die te gaan behouden. Op zich is het heel simpel en spreekt het voor zich. Net als groente die te lang gekookt is, verliest ook de groene thee zijn werkzame stoffen bij een temperatuur van 100ÂșC. Het komt er dus op neer, dat de thee getrokken moet worden op een lagere temperatuur. Wel moet het water aan de kook geweest zijn. Als het water gekookt heeft, mag het een tijdje afkoelen, waarna de groene thee erin mag gaan trekken voor een minuut of 5. Zo krijg je dat de thee nog een optimale werking heeft.

Overal te koop

Er zijn veel soorten thee te koop, die de werking zouden hebben van afslank thee. Een van de lastige dingen daarvan is, dat er overal weer andere verkocht worden. Groene thee daarentegen is overal erg makkelijk verkrijgbaar. Dus waar je ook bent, groene thee kan helpen.

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl