1 kilo afvallen

Wil jij ook graag een kilo afvallen? Om een kilo af te vallen heb je meerdere dieet methoden ter beschikking, allen met een goed resultaat. Meest bekend zijn wel het Dr. Frank dieet, het South Beach dieet en het Bio HCG dieet. Deze diëten verschillen van elkaar echter bieden zondermeer resultaat. Bovendien trachten deze drie dieet methoden je bewust te laten worden wat je wel en beter niet kunt eten. Daartoe worden recepten verstrekt welke alleen maar gezonde ingrediënten gebruiken. Na de periode van afvallen ga je dan ook met een lager stabiel lichaamsgewicht tevreden verder met je leven. De drie dieet methoden leveren dus ongeveer het zelfde resultaat, echter hoe verschillen deze diëten van elkaar?

Dr. Frank dieet

Afvallen met het Dr. Frank dieet werkt effectief omdat dit dieet zich richt op een eiwitrijk dieet waar je een vol gevoel van krijgt. Daarmee hoef je per saldo ook minder te eten. Je lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid energie nodig dat of uit voedsel wordt gehaald of uit opgeslagen lichaams vetten. Het eiwitrijk dieet is dan ook vet en koolhydraat arm zodat je lichaam genoodzaakt is om je “overbodige” opgeslagen vetten te nuttigen. Met dit principe kun je goed afvallen binnen een redelijke termijn. Neem je daarnaast een sport op of ga je meer bewegen zal dit effect alleen maar sterker zijn. Het Dr. Frank dieet is bedoeld voor mensen met zichtbaar overgewicht en zwaarlijvigheid. Je kunt met dit dieet goed afvallen echter het is er voornamelijk voor bedoeld om vele kilo’s achter elkaar af te vallen.

South Beach dieet

Je levensstijl moet veranderen waardoor je afvalt, het South Beach dieet geeft je in een drietal afval fasen de mogelijkheid om te komen op een lager gewicht door het eten van gezonde vetten en gezonde koolhydraten. Gezonde vetten zijn onverzadigde vetten die te vinden zijn in noten, olijfolie, vis, enzovoorts en gezonde koolhydraten hebben een laag glycemie waarde waardoor de opslag van overbodige vetten minder wordt. In de eerste fase van het South Beach dieet eet je geen koolhydraten echter beperkt je je tot een vetarm en eiwitrijk dieet. Geleidelijk val je af in een twee weken. In de tweede fase begin je weer meer gezonde koolhydraten tot je te nemen, waarbij je blijft afvallen totdat je het gewenste niveau hebt bereikt. De laatste fase is een nieuwe levensstijl geworden aangezien je via de recepten en de volwaardige ingrediënt adviezen hebt aangeleerd hoe je gezond kunt leven. Het aanleren van een dergelijke levensstijl vergt tijd en is bedoeld voor de mensen met een overgewicht. Je kunt uiteraard via deze methode een kilootje afvallen echter het gaat hier meer om een aanpassing van de manier waarop je leeft en wat je eet.

Bio HCG dieet

De Bio HCG kuur maakt gebruik van een lichaamseigen hormonale functie dat het lichaam aanzet om opgeslagen vetten te verbranden. Bio HCG Kuur heeft de bio variant van dat hormoon weten samen te stellen zonder enige negatieve bijwerkingen, je kunt dus snel en veilig één of meerdere kilo’s afvallen. De hormonale werking zit in een vloeistof dat je via ingekapselde tabletten of een spray via de tong in neemt. Je lichaam reageert daar direct op en begint met de rechtstreekse verbranding van overbodige vetten. Naast deze Bio HCG kuur neem je een licht echter eiwit rijk dieet tot je om in je noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien. Met deze combinatie kun je in 24 dagen tot op 10% van je lichaamsgewicht bij vrouwen en tot op 12% bij mannen verliezen. Na de kuurperiode ben je aardig afgevallen en kom je via een stabilisatie periode met gezonde recepten op een stabiel niveau. Bio HCG is ook uitermate geschikt om snel even een paar plooien weg te werken, of even 1 kilo glad te strijken. Resultaat gegarandeerd, en wel snel!

Na een dieet

Welk dieet je ook kiest, de drie verschillende methoden bieden de mogelijkheid om stevig af te vallen. Uiteraard is stevig afvallen nodig voor mensen met overgewicht of zwaarlijvigheid. Daartoe bieden de drie dieet vormen goede resultaten. Je ziet er na een kuur dan ook weer geweldig uit. Even een kilootje wegkuren, dat kan! Echter voornamelijk gaan de diëten erom dat je jouw levenswijze aanpast naar een gezond en lichter niveau. Je zult zien dat je weer lekker in je vel zit en dat laat je graag zien. Je hebt meer energie en beweegt dan ook meer. Daarvoor heb je ook een sport opgenomen. De diëten werken relatief snel en bieden gegarandeerd resultaat. Binnen een mum van tijd kan ook jij er geweldig en stralend uitzien!

 
Copyright 2010 - 2019 | af-vallen.nl